دوشنبه 27 دي 1395 _ 18 ربيع الثاني 1438 _ 16 ژانویه 2017

همايش ملّی خانواده و مسائل نوپدید

ادامه مطلب

بسمه تعالی

با استعانت از خداوند متعال و در راستای تحقق نظام توسعه و حمایت از پژوهش‌های علمی کشور در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، در تاریخ 24/9/1395 همایش ملی خانواده و مسائل نوپدید به میزبانی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان (گروه مطالعات خانواده) و با همکاری معاونت فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی و با حمایت چندین نهاد مختلف علمی و اجرایی ، با هدف معرفی و انتشار دستاوردهای علمی محققین و اساتید محترم حوزه خانواده در زمینه مسائل نوپدید در سه محور علمی مطالعات اجتماعی، روانشناختی و حقوقی برگزار گردید. چرا که نهاد خانواده ریشه‌دارترین و اساسی‌ترین نهاد اجتماعی با قدمتی به موازات خلقت انسان بوده است و در طول تاریخ همواره نقش و کارکرد ویژه‌ای در تداوم حیات اجتماعی تولید اقتصادی و تربیت نیروی انسانی لازم برای جامعه داشته است که آن را به نهادی سازنده تبدیل کرده است؛ تا جایی که حتی ادیان آسمانی به ویژه دین اسلام از آن به عنوان نهادی مقدس یاد کرده است. از آنجایی که در دنیای کنونی تحولات گسترده اجتماعی ناشی از مدرنیته همچون رشد جمعیت، شهرنشینی، توسعه تکنولوژی و وسایل ارتباط جمعی، تغییر ارزش‎‌های اجتماعی، سبک زندگی و... نهاد خانواده را دستخوش تغییر و تحول نموده است که در برخی موارد این تحولات زمینه را برای تولید مسائل و آسیب‌های اجتماعی از قبیل آسیب‌های مرتبط با فضای مجازی ایجاد می‌کند. بنابراین چنین شرایطی نیازمند عزم همگانی و توجه ویژه همه نهادهای دولتی و غیر دولتی جامعه می‌باشد؛ که در این راستا دانشگاه‌ها به عنوان ارزشمندترین مرجع علمی کشور می‌توانند نقش بسیار مهمی در شناسایی، آگاهی بخشی، کشف علل و زمینه‌های ایجاد مسائل و راهکارها داشته باشند. دانشگاه شهید مدنی آذربایجان به عنوان یکی از قطب‌های علمی شمالغرب کشور همواره رصد و شناسایی آسیب‌های اجتماعی را رسالت اصلی خود تشخیص داده و در این راستا گامهایی مهم برداشته است که می‌توان در این زمینه به همایش ملی خانواده و مسائل نوپدید اشاره کرد.
حاصل تلاش‌های مداوم چند ماهه کمیته علمی ، اجرایی و تدارکات همایش دریافت بیش از 200 مقاله پژوهشی ارزشمند بود که از این بین 37 مقاله در قالب سخنرانی و تعداد 92 مقاله در قالب پوستر و تعداد 41 مقاله در قالب شرکت‌کننده پذیرفته شدند که پژوهشگران در یک روز و در سه پنل مختلف و با حضور اساتید برجسته دانشگاهی هم‌چون دکتر حبیب‌الله زنجانی (استاد دانشگاه تهران)، دکتر عالیه شکربیگی (استاد دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکز)، دکتر اسدالله نقدی (دانشیار دانشگاه بوعلی همدان)، دکتر شیرین احمدنیا (استاد دانشگاه علامه طباطبایی)، دکتر سیمین کاظمی (پزشک و جامعه‌شناس)، دکتر منصور بیرامی (استاد تمام دانشگاه تبریز)، دکتر حمید پورشریفی (استاد دانشگاه تبریز)، دکتر محمد عباس‌زاده (دانشیار دانشگاه تبریز)، دکتر عزت‌الله احمدی (استادیار دانشگاه شهید مدنی آذربایجان)، دکتر سید علی نقی ایازی(عضو هیئت علمی پژوهشگاه اسلام تمدنی) و ... به ارائه مقالات خود پرداختند.
در پایان مقالات برگزیده انتخاب گردیده و تعدادی از آنها بنا بر نظر داوران و کمیته علمی همایش جهت چاپ در مجلات علمی-پژوهشی معتبر معرفی شدند.

نوشته شده در   شنبه 4 دي 1395  ساعت  10   توسط   مدیر سایت دانشکده علوم تربیتی
PDF چاپ ارسال برای دوستان بازگشت