سه شنبه 20 آذر 1397 _ 04 ربيع الثاني 1440 _ 11 دسامبر 2018

اعضا آنلاین : 0
ديروز : 96

تاریخ : سه شنبه 7 شهريور 1396     |     کد : 153

گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه معاونت پژوهشی برگزار مینماید : اطلاعیه ثبت نام رایگان دوره های مهارتی ویژه دانشجویان

ادامه مطلب

به اطلاع تمامی دانشجویان محترم می رساند :  معاونت پژوهشی دانشگاه جهت تقویت بعد مهارت آموزی دانشجویان و توسعه فرصت های کارآفرینی در سطح جامعه،دوره های آموزشی ذیل را برای نیم سال اول سالتحصیلی 96-97 برگزار  می نماید. ایندوره ها رایگان و  به صورت اختیاری بوده و معادل صفر واحد درسی می باشد. دانشجویان می توانند حین ثبت نام ترم جدید نسبت به انتخاب حداکثر دو دوره مهارتی اقدام نمایند .لازم به توضیح است که پس از اتمام دوره ها به تمامی شرکت کنندگان گواهی معتبر با امضای دانشگاه و در برخی دوره ها با امضای سازمان فنی و حرفه ای اعطا ء خواهد شد.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به گروه کار آفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه واقع در ساختمان اداری مراجعه نمایند .

ردیف عنوان مهارت نوع مهارت میزان ساعت
1 مهارت های شهروندی نرم 16 ساعت(یک واحد)
2 مهارت های فنی برق ساختمان و برق صنعتی سخت 16 ساعت(یک واحد)
3 اصول سرمایه گذاری در بازار سهام نرم 16 ساعت(یک واحد)