سه شنبه 7 بهمن 1399 _ 13 جمادى الثانية 1442 _ 26 ژانویه 2021

کلمه عبور را فراموش کردم
عضویت

تاریخ : جمعه 28 آذر 1399     |     کد : 216

آقای دکتر رامین حبیبی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان عنوان "پژوهشگر برتر استان در گروه عمده علوم انسانی" را کسب نمود.

:

بیست و یکمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استان آذربایجان شرقی برگزار شد:
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استان آذربایجان شرقی در روز چهارشنبه 26 آذرماه، و بصورت مجازی برگزار شد و طی آن دکتر رامین حبیبی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان بعنوان پژوهشگر برتر استان در گروه عمده علوم انسانی معرفی شد.

در بیست و یکمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده آذربایجان شرقی از 14 پژوهشگر برگزیده دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی استان تجلیل شد. پژوهشگران برگزیده استان، براساس فعالیتهای پژوهشی پنج سال اخیر، شامل تعداد مقالات چاپ شده در نشریات علمی معتبر, مقالات ارائه شده در همایشها, طرح های ارتباط با صنعت و جامعه، کتاب تالیفی، مشارکت در داوری مقالات و طرحهای پژوهشی،  انتخاب می شوند.
دکتر محمدرضا پورمحمدی، استاندار آذربایجان شرقی در این مراسم که به صورت مجازی برگزار شد، اظهار داشت: هرچند رسالت دانشگاه‌ها، تولید علم و پژوهش‌های علمی است، اما نقش دانشگاه در دنیای امروز تفاوت کرده و به سمت تلفیق علم و عمل پیش رفته‌است.
وی با بیان اینکه کشور ما در تولید علم پیشرفت‌های خوبی داشته است، افزود: در بحث فناوری باید کارهای بیشتری صورت گیرد و بتوانیم علم تولیدشده را به ثروت و محصول تبدیل کنیم.
 پورمحمدی خاطرنشان کرد: کارهای خوبی در این زمینه در کشور و استان شروع شده و شاهد موفقیت‌های خوبی در قالب جشنواره‌ها و نمایشگاه‌های فناوری هستیم.
 استاندار آذربایجان شرقی در ادامه به مزیت‌های استان در حوزه صنعت و تولید اشاره کرد و گفت: در کنار این مزیت‌ها، آذربایجان شرقی یک استان دانشگاهی است و باید نقش دانشگاه در حوزه‌های مختلف اجرایی و خدماتی افزایش یابد.
 وی با تأکید بر اینکه ارتباط بخش صنعت و تولید با دانشگاه باید بیشتر شود، افزود: باید تلاش کنیم تا بخش‌های اجرایی، تقاضامحور و دانشگاه‌ها مأموریت‌گرا شوند.
پورمحمدی افزود: یکی از اقدامات لازم در این زمینه، توجه به پژوهش‌های کاربردی در ارزیابی اساتید و پژوهشگران و ارتقای درجه علمی آنان است که باید مورد توجه دانشگاه‌ها قرار گیرد.

چاپ چاپ